Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Akhisar ilçesi Sazoba, Gölmarmara ilçesi Tiyenli ve Saruhanlı ilçesi Kumkuyucak mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan 3 kilometrelik bağlantı yolunda sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Bölge sakinleri tarafından büyük önem taşıyan bu yolun tamamlanmasıyla, vatandaşlar artık daha rahat yolculuk yapabiliyor. Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Ali Aybars Özbilgin de mahallelerin muhtarlarıyla yolda bir araya geldi.  Mahalle Muhtarları, yolun kısa ama öneminin büyük olmasından dolayı çok önemli bir yol olduğunu belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e sonsuz teşekkürlerini sundular.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR BAĞLANTI YOLU”

Akhisar Sazoba Mahalle Muhtarı Önder Ünlü, “Bu yol 3 kilometre. Bu yol önemli bir bağlantı yoludur. Buradan Akhisar istikametine gitmek isteyen bütün araçlar bu yolu kullanıyor. Gölmarmara'dan İzmir'e gitmek isteyen araç bile bu yoldan ana yola bağlanıyor. Aynı zamanda burası Hem tarımsal, hem de ticari amaçlı birçok geçisin sağlandığı güzergâhtır. Öğrenci servisleri de bu yolu kullanmaktadır. O yüzden bu yolun önemi çok büyük. Önceden bu yol çok kötü durumdaydı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Saruhanlı Kumkuyucak Mahallesi Muhtarı Nuri Karacaoğlu; “Bizim burası 3 kilometrelik bir yol. Kumkuyucak ve Sazoba arasında kestirme bir yoldur. Çevre mahallelerin hepsi bu yolu Akhisar'a gitmek için kullanır. Biz Saruhanlı Kumkuyucaklı olmamıza rağmen Akhisar'da işlerimiz olduğundan dolayı bu yol çok işlek bir yoldu. Yol çok bozuktu fakat başkanımız ve bütün personellerimiz çok ilgilendi ve yolumuzu yaptı. Öğrencilerimiz de Akhisar'a bu yoldan gidip geliyorlar. Başkanımız Allah razı olsun yolumuzu yaptı, çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

DUVAR SAATİ HEDİYE EDİLDİ

Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Ali Aybars Özbilgin, Muhtarların memnuniyetlerini sunmalarının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına duvar saati hediye etti. Mahalle muhtarları da hediyeden dolayı teşekkürlerini sundular.

Editör: TE Bilişim