Burhan AKDEMİR

Ziyarette konuşan AK Partili Kıvırcık, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatilde olması dolayısıyla seçim bölgesi olan Manisa’da ilçeleri dolaştıklarını ifade etti. Milletvekillerinin sürekli halkın içinde olması gerektiğinin önemine dikkat çeken Kıvırcık, “Meclis’in kapalı olduğu dönemler bizim adımıza bu anlamda bir fırsat. Gidebildiğimiz kadar çok yere, ulaşabildiğimiz kadar çok vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Onların sorunlarını, sıkıntılarını, dertlerini dinleyip taleplerini soruyoruz. Seçimden seçime vatandaşı hatırlayan milletvekili olmamak adına yaz döneminde pandeminin el verdiği şartlar doğrultusunda 17 ilçemizde sürekli temaslarda bulunduk. Bu anlamda verimli bir yaz dönemi geçirdik” dedi.

Gazetemiz Manisa Olay’ı ve internet haber sitemiz www.manisakulishaber.com’u da ilgiyle takip ettiğini vurgulayan Kaplan, Manisa’daki olaylardan ve sorunlardan bu sayede en kısa sürede haberdar olduğunu sözlerine ekledi.

Gazetemiz ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Kaplan ziyaretten memnun ayrıldığını da belirtti.

Gazetemizin başyazarı Ertuğrul Aytaç, Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Yazı İşleri Müdürü Esra Kale de AK Partili Kıvırcık’a görevinde kolaylık diledi. 

Editör: TE Bilişim