Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ederek taleplerini yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmalarının devam ettiği Demirci ilçesine bağlı Köylüce ve Sayık mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Demirci Muhtarlık İşleri personelleri ve mahallelerin muhtarları bulundu. Devam eden 15 kilometrelik yol yapım çalışmasıyla birlikte iki mahalle artık birbirine güvenle bağlanabilecek. Yapılan ziyarette bulunan Köylüce Mahalle Muhtarı Nurullah Demirtaş ve Sayık Mahalle Muhtarı Fazlı Gökgöz yapılan bağlantı yollarıyla ilgili övgü dolu sözler sarf ettiler.

“Atalarımızın Emekle Açtığı Yola Cengiz Başkan Sahip Çıktı”

Yol yapım çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan mahalle muhtarları, hem yolları hakkında bilgiler verdiler hem de emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Sayık Mahalle Muhtarı Fazlı Gökgöz; “Bizim bu yolumuzun hayali 1970'li yıllarda başlıyor. Bizim atalarımız, dedelerimiz, bu yolu diğer mahallelere bağlayabilmek için 70-75 yıllarında çapalarla, küreklerle birçok çileyle açtı. O günden bu güne aradan çok yıllar geçmesine rağmen hiç asfalt yüzü görmedi. Sağ olsun biz Cengiz Başkanımıza bu yol hakkında talepte bulunduk. Başkanım bu talebimize karşılık vererek bu yolu yaptırdı. İlk defa asfalt yüzü gördü yolumuz” dedi.

Köylüce Mahalle Muhtarı Nurullah Demirtaş; “Yollarımız eskiden çok kötüydü geçilmez haldeydi. Şimdi yollarımız çok güzel oldu, rahatlıkla ulaşım sağlayabiliyoruz. Baştan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürümüze, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışanlarına ve MASKİ çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim