Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Kayışlar Mahallesinde 18 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret ederek Muhtar Baki Ulu ile bir araya geldi. Daire Başkanı Emir ayrıca, montajı tamamlanan 100 tonluk içme suyu deposundaki çalışmaları da inceledi.

50 BİN METREKARELİK ÜSTYAPI İŞİNE DE BAŞLANDI

Altyapı çalışmaları yürütülen mahallelerin üstyapısını da yenileyen MASKİ, Kayışlar’da 50 bin metrekarelik kilit parke taş ve bordür döşeme işine de başladı.

KAYIŞLAR YEPYENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Saruhanlı ilçemiz Kayışlar Mahallemizde kanalizasyon ve içme suyu imalatlarımız son hızla devam ediyor. Mahallemizde 7 bin 500 metre kanalizasyon, 10 bin 500 metre içme suyu imalatı yapılacak olup, yine iş kapsamında 1 adet içme suyu depomuz ve 2 adet foseptik imalatı da yer almaktadır. Altyapı imalatlarının ardından başladığımız üstyapı imalatları tamamlandığında mahallemize yepyeni bir görünüme kavuşacaktır” dedi.

“CENGİZ BAŞKANIMIZA BU YATIRIMLAR İLE İLGİLİ NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”

Mahalle Muhtarı Baki Ulu, mahallelerine önemli yatırımlar yapıldığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın Kayışlar Mahallemize büyük hizmetleri doğrultusunda başlamış olduğu projeler bitmek üzeredir. Parke döşeme çalışmasına da başlanmıştır. Sayın Cengiz Başkanımıza bu yatırımlar ile ilgili ne kadar teşekkür etsek azdır. Hizmetlerinden dolayı Başkanımızı kutluyoruz. Cengiz Başkanımız, köyler arasında, toplumlar arasında, insanlar arasında hiçbir ayrım yapmadan sadece ve sadece tek amacı gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere hizmet anlamında yatırımlarını yapıyor. Bugün Manisa merkezde ne varsa bizim mahallemizde de aynısı var. Gökçeköy, İzmir-İstanbul bağlantı yolunda beton yol çalışması da son noktaya geldi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim