İYİ Parti Yunusemre'ye katılımlar her gün artarak devam ediyor. Gelecek Partisi'ndeki Yunusemre İlçe Başkanlığı görevinden yakın zamanda istifa eden Muhsin Seven, 100 kişiyle birlikte İYİ Parti'ye üye kaydı yaptırdı.

Üyelere rozetlerini İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan taktı. Rozet takım töreninde konuşma yapan Muhsin Seven, "Türkiye, çok zorlu günlerden geçiyor. Halkın ve doğrunun yanında olmak için dur durak bilmeden çalıştık. Arkadaşlarımla birlikte bu mücadelemizi İYİ Parti saflarında yürütme kararı aldık. Bu süreçte bizlere destek olan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanımız Tufan Akan'a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve İYİ Parti için çalışmaya devam edeceğiz ve İYİ Parti'nin bayrağını hem yerel hem de genel siyasette en üst noktaya taşımak için çaba göstereceğiz" dedi.

"HERKESİ İYİ PARTİ SAFLARINDA MÜCADELEYE DAVET EDİYORUZ"

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan da şu ifadeleri kullandı, "İYİ Parti toplumun her kesimini kucaklayan bir partidir. Her zaman söylediğimiz gibi Ata'sını, bayrağını, milletini seven, Türk milleti için çalışacak herkese kapımız sonuna kadar açık. Sayın Başkan Muhsin Sever ve ekibi de bizlerle birlikte yalnızca ve yalnızca Türk milletinin refahı için çalışacak. Siyasette var olmak, halkın sorunlarına çözüm bulmak, 'benim de sözüm var' demek isteyen herkesi İYİ Parti saflarında mücadele etmeye davet ediyoruz" HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz