Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği oyuna Manisalılar yoğun ilgi gösterdi. Gerilim komedi türündeki 2 perde, 120 dakikadan oluşuyor. Oyun boyuna bol bol gülen tiyatroseverler oyunun sonunda oyuncuları alkışladı. Oyunun sonunda ise sahnede evlilik teklifi yaşandı. Mali Müşavir Muhasebeci Dursun Ali Tan, 5 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Melike Yıldız’a evlenme teklifi etti. İlk başta şaşıran Melike Yıldız teklifi kabul etti. Seyirciler de bu güzel anı alkışladı.

 Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Manisalıları Şehir Tiyatrosu’na davet etti.

Oyunun konusu: Feyyaz ve Aliye, kardeşi Metin’in evini daha ucuza alabilmeleri için evin bahçesine bir kadavra gömerler ve amaçlarına ulaşırlar. Fakat Aliye ve Feyyaz tutan bu yöntemi para karşılığında devam ettirirler.  İlerleyen zamanlarda organ mafyasıyla da iş birliğine girerler. Ancak işler ters gider. Mafya ve polis peşlerine düşerler. Gece yarısı  Metin ve Leyla’nın evine gelen kardeşler, olayı işin içinden çıkılmayacak bir hale dönüştürürler. Eve birçok davetsiz misafir de eklenince işler arapsaçına döner ve kabus başlar.

Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği oyunda Name Sofu, Emre Türküm, Kaan Şensoy, Selim Can Doğancı, Raziye Tokgöz, Derya Bozdoğan, Hilal Eroğlu, Aleyna Yanaşmaz, Emel Özçaybaşı, Faruk Özbek, Levent Gök, Zeki Ertek, Cemre Su Özgür, Serkan Acar, Gülben Alaca isimli oyuncular yer aldı.

Editör: Zerrin Ağar