İzin alarak düğün nedeniyle İzmir'e gelen ve alkollü olduğu iddia edilen Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar'ın, otomobille çarptığı taksinin şoförü Mustafa Turhan 10 gün sonra yaşamını yitirdi. Yaşanan kaza ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, 17 Haziran 2019 tarihinde Konak ilçesindeki Gaziosmanpaşa ile Fevzipaşa bulvarlarının kesişme noktasında gece geç saatlerde meydana geldi. Bir yakınlarının düğün töreni için eşi Hale Parıldar ile İzmir'e gelen ve alkollü olduğu iddia edilen Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit ve eşi Yelda Hasyiğit ile birlikte aynı otomobilde Manisa'ya dönmek için yola çıktı.

Parıldar yönetimindeki 45 TB 530 plakalı otomobil, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçti ve Mustafa Turhan'ın kullandığı 35 T 7561 plakalı taksiyle feci şekilde hızla çarpıştı.

Kazada, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar, eşi Hale Parıldar, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit ve eşi Yelda Hasyiğit yaralandı. Taksi şoförü Mustafa Turhan da kazada ağır yaralı olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve Turhan 10 gün sonra yaşamını yitirdi. Müdür Volkan Parıldar'ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü, diğer yaralıların ise taburcu edildiği öğrenilirken, kazayla ilgili güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.