Yağmurlu havaları severim. Kendini dinlemek için bir fırsattır. Her karar için, kendine ulaşmak için bir fırsattır.

Hayat hep yardımlaşma dostlar; çok boş zamanımız var aslında başkalarında olmayan...

Zamanımıza ve ilgimize ihtiyacı olan insanlar, canlılar var her yerde. Hayatın akışında, hayallerimiz, planlarımızı erteliyor, eksik hayatlar yaşıyoruz. Hiç bir şeye yetişemiyor, hiç bir yere, kimselere hatta kendimize bile yetemiyoruz. Kendimizden uzaklaşıyoruz. Yağmurlu havalar kendine ulaşmak için bir fırsattır. Dinle yağmurun sesini, havanın pusunu seyret, evrenin mesajını al.

Hangi yağmur dinmemiş, hangi bulut gitmemiş güneş açınca! Güneş açar, gökkuşağı çıkar sen kendini dinlersen. Sendeki renkleri görürsün, kendine ulaşırsan.

Sonra başkalarındaki renkleri anlarsın belki; bunca entrika, bunca çaba, bunca hırs neden diye... Denizdeki martıların ekmek kapma çabasını, sokaktaki hayvanların açlıkla mücadelesini anlarsın belki.

Her canlı ekmeğinin peşinde!

Mücadele etmeyenler anlamaz bu mücadeleyi.

İnsan olmanın en büyük erdemidir saygı.

İnsan olabilmektir hayatta önemli olan. İnsan olmanın gereklerini yapmaktır hayata gelme sebebimiz. Ve bizi diğer canlılardan ayırandır birbirimize saygı duyabilmemiz.

Ve insanca yaşamak, insana yakışır şekilde hareket etmektir bize düşen.

Sizin gerçek değeriniz;

İnsanlara karşı beslediğiniz hislerle, yaptığınız işlerle, Davranışlarınızla ve yapacağınız iyiliklerle ölçülür. Albert Einstein

Sevgi ile kalın...