Salihli Ticaret Odası’nda yapılan toplantıya Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Abdullah Etil, Ünal Çakıcı, H. Volkan Köksal, Salihli Kaymakam Vekili Abdullah Uçgun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Organize sanayi bölgesinin 1. ve 2. etapları ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, 2019 yılı bütçesi ibra edilerek 2020 bütçesi karara bağlandı. Bütçenin yanı sıra arsa tahsis birim fiyatı, yönetim aidatı, alt yapı katılım bedeli, şebeke ve artezyen suyu satış ve atık su bedeli ile 2020 yılı hizmet bedeli görüşülerek karara bağlandı.

Sanayicilere ülke ekonomisine yaptıkları katkılar sebebiyle teşekkür eden Vali Deniz, Salihli’nin konumu, sahip olduğu alt ve üst yapı imkânları ile yatırım için girişimcilere önemli avantajlar sağladığını söyledi. Yatırımcıların Salihli OSB’ye ilgisinin de büyük olduğunu ifade eden Vali Deniz, 2. etapta toplam 10.000 kişiye istihdam sağlanmasının hedeflendiğini, ailelerin de hesaba katıldığında OSB’nin yaklaşık 40.000 bin kişi için ekmek kapısı olacağını sözlerine ekledi.  Ülkede taş üstüne taş koyacak herkesin yardımcısı olmak görevimiz diyen Vali Deniz şöyle konuştu: “Sanayicilerimizle, işçilerimizle, eğitimcilerimiz ve idarecilerimizle Manisa’yı her alanda en iyisi yapmaya gayret edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim