Yapı sektöründe faaliyet gösteren 7 milyar liralık yatırım değerindeki Folkart, İstanbul'da yeni bir projeye başladığını duyurdu. Büyükçekmece'deki konut projesi 'Folkart Nefes İstanbul'un satışa sunulduğu açıklandı.

Folkart, İstanbul'daki 'Nefes' projesi dahil, şu anda 9 milyar lira yatırım değerinde, 8 ayrı projeyi aynı anda yürüttüğünü duyurdu. Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi sanayide derinleşen şirketleri bünyesinde barındıran Saya Grup iştiraki Folkart; İstanbul ile Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum'da yatırım planlıyor.

TOPLAM YATIRIM DEĞERİ 16 MİLYAR LİRAYI BULUYOR

Ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanan Folkart, İstanbul Büyükçekmece'de ilk projesini hayata geçiriyor. Şirketin biten ve devam eden projelerinin, toplam yatırım değeri, 16 milyar lirayı bulduğu açıklandı.

Şirketten projenin detaylarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul'daki ilk projesinde müstakil yaşamın tüm güzellikleri, Folkart imzasıyla taçlanıyor. Yeni proje, 'Folkart Nefes İstanbul' adını taşıyor. "Hayat Buna Değer" sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda yeni yaşam alanlarına imza atarak, sektöründe öncü ve lider bir rol üstlenen Folkart, İstanbul'daki ilk konut projesini, satışa sundu. Folkart Nefes İstanbul'da geniş bahçeli, özel havuzlu müstakil yaşam tarzına uygun, 3+1'den 6+1'e kadar çeşitli alternatiflerde 96 villa bulunuyor" bilgilerine yer verildi DHA

Editör: TE Bilişim