Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sait TÜREK’in ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine Tanzanya’nın Ankara Büyükelçisi Prof. Elizabeth Francis Kiango Kiondo ve beraberinde Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Vocational Education and Training Authority (VETA) ve Dar Es Salaam Teknoloji Fakültesi (DIT) temsilcileri katıldı.

MOSTEM ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Vocational Education and Training Authority (VETA) arasında iş birliği sağlayacak olan protokol Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sait TÜREK ve VETA Genel Müdürü Mr. Dr. Pancras M.S. Bujulu tarafından imzalandı.

Bu protokol ile çocuklara eşsiz deneyimler sunacaklarını ifade eden Başkan Sait TÜREK, “Eğitimlerinde çocuklarımıza uluslararası deneyim kazanmalarına fırsat sağlayacağız ve onların hem kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de dünya çapında bir mesleki deneyim şansı sunacağız.” dedi.

VETA Genel Müdürü Mr. Dr. Pancras M.S. Bujulu da gerçekleştirilen iş birliği ile iki ülkenin çocuklarına da fayda sağlayacak olmaktan ötürü mutlu olduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim