Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan anlık ölçümlere göre ilimizde gece saatlerinde yağışın şiddetinin artacağı belirtildi. 185 Çözüm Merkezinin 24 saat vatandaşlardan gelen taleplere cevap vermek için hazır olacağı ifade edilirken, olası taşkınlara karşı Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı MAKOM ekiplerinin de sahada olacağının altı çizildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı da acil durumlar için teyakkuzda bekleyeceği vurgulandı.

VATANDAŞLARDAN DA DİKKATLİ OLMALARI İSTENDİ

Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre; vatandaşların aşırı yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.

EKİPLER İL GENELİNDE MÜDAHALEDE BULUNUYOR

İl genelinde dün akşam saatlerinde başlayan yağışlı hava muhtelif noktalarda etkisini gösterirken Büyükşehir ve MASKİ MAKOM ekipleri muhtelif noktalarda yaşanan sıkıntılara müdahalede bulundu, gelen taleplere göre de sahadaki çalışmalara devam ediyor. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz