Manisa Bahçeşehir Koleji, bu yıl bünyesine Fen-Teknoloji Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesini de katarak 30 bin metrekarelik kampüs alanında anaokulundan lise sona kadar öğrencilerini kaliteli ve donanımlı eğitimle buluşturuyor.

Bahçeşehir Koleji’nin lise bölümünün tanıtımı amacıyla kampüste bir toplantı yapıldı. Toplantıya Manisa ve Van Bahçeşehir Kolejleri, İzmir Narlıdere Uğur Okulları Kurucusu Fırat Atlıhan, Kampüs Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu, Lise Müdürü Harun Pekgöz, Anaokulu Koordinatörü Dilan Atlıhan ve Dış ilişkiler Koordinatörü Şemsettin Şahin katıldı.

“HAYALLERDEN YOLA ÇIKIP GELECEĞİ TASARLADIK”

Manisa ve Van Bahçeşehir Kolejleri, İzmir Narlıdere Uğur Okulları Kurucusu Fırat Atlıhan, tanıtım toplantısında şunları söyledi:

“Hayallerden yola çıkarak geleceği tasarlamak için, ülkemizdeki ve dünyadaki farklı programlarda eğitim modellerini tek potada eriten yepyeni bir lise modeliyle öğrenci ve velilerimizi buluşturuyoruz. Alanında yetkin akademisyenlerden oluşan Bilim Kurulu’nun rehberliğinde ilerleyen, atölye destekli eğitim imkanı sunan,  diğer okullara da örnek olabilecek ve öğrencilerimizin üniversite öncesinde bir alanda uzmanlaşmalarını sağlayacak yeni bir eğitim anlayışı sunuyoruz.  Eğitim adına doğru yatırımlarla büyümeye devam ederek nitelikli yeni nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Yetiştirdiğimiz öğrenciler, dünyayı şekillendirmek için gerekli donanımı edinmiş, müzikten yapay zekaya ders dışı alanlarda da beceri kazanmış, kültürlü, çağdaş bireyler olarak ülkemizi gururlandıracaktır.”

LİSE KAMPÜSÜNDE BİRÇOK ATÖLYE MEVCUT

Manisa Bahçeşehir Koleji Liseleri Müdürü Harun Pekgöz ise yaptığı konuşmada, okulun iç yapsından bahsetti. “Çağın ve teknolojinin getirdiği imkânlardan sonuna kadar yararlanan inovatif eğitim sistemimizle ezberleri bozuyoruz” diyen Pekgöz, "Proje ve atölye tabanlı öğrenme modeli ile güçlendirilmiş öğretim programımızla birlikte öğrencilerimizin yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda seçip uzmanlaşacağı alanlarda son teknolojilerle donatılmış yapay zeka, yazılım, model uçak, drone, inovasyon, CNC, robotik, FRC/FLL gibi atölyelerin yanı sıra her öğrencimize dokunabilmek için felsefe, arkeoloji, tiyatro, MUN, greenbox, film,  fotoğrafçılık, orkestra, olimpiyat atölyeleriyle de 21.yüzyıl bireylerinin kişisel gelişimine destek oluyoruz. Yabancı dil ağırlıklı sistemimizle İngilizcelerini mükemmelleştirerek uluslararası eğitim programlarını ve yurt dışı üniversite olanaklarını öğrencilerimize sunuyoruz. Tüm öğrencilerin hayal ettikleri geleceğe, doğru yerden başlamaları dileğiyle” diye konuştu.

Basın toplantısının ardından gazetecilere okul gezdirildi.

Editör: TE Bilişim