2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm eğitim seviyelerinde hazırlanan yardımcı kaynaklar öğrencilere dağıtıldı. Bu yıl LGS ve YKS sınavına girecek öğrenciler için de hazırlanan çalışma kitapları nisan ayı içinde öğrencilere ulaştırıldı. 2021 yılı kasım ayından itibaren ücretsiz olarak dağıtılan yardımcı kaynak sayısı, yurt genelinde 36 milyona ulaştı. Bu kitapların 495 bin 527’si Manisa’da öğrencilere dağıtıldı.

Şehzadeler Ali Rıza Çevik Ortaokulu öğrencilerine  yardımcı kaynak kitaplarının dağıtımına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici,  kitapları öğrencilere takdim etti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yardımcı kaynak destek paketini her ay öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunulduğunu ifade eden Dikici, yayımlanan kaynakların öğrenci ve öğretmenler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildiğini dile getirdi. Öğrencilerle LGS hazırlığı hakkında sohbet eden Dikici,  kitaplardan en güzel şekilde faydalanmaları temennisinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi.

Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan yardımcı kaynak paketine, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden dijital olarak da ulaşılabilirsiniz.HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim