Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Merkez İmam Hatip Ortaokul'unda karne dağıtım töreni gerçekleşti. Törene Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, İlçe Şube Müdürleri Kumray Nalan Cin, Cumhur Kapusuz, Okul Müdürü Mevlüt Baki Tunç katıldı.

Kaymakam Çaykara ve beraberindekiler ilk olarak ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek miniklerin hediyelerini takdim etti. Daha sonra öğrencilere karnelerini vererek yari yıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.  Kaymakam Çaykara ve protokol üyeleri ayrıca Karaoğlanlı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti.

İkinci yarıyıl eğitim-öğretim dönemi 3 Şubat 2020'de başlayacak. 06-10 Nisan 2020 tarihleri arasında ikinci ara tatil verilecek. (Hafta sonu tatilleri ile birlikte 9 gün) 13 Nisan 2020 tarihinde başlayacak ikinci dönemin ikinci yarısı 19 Haziran 2020 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatiline girilecek.

Editör: TE Bilişim