Manisa Eğitim Projeleri 2023 (MANEP 2023), MEB 2023 Eğitim Vizyonu, AR-GE Birimleri Yönergesi Manisa Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Manisa Her Yerde Okuyor “Projesi kapsamında Gazi İlkokulu öğrencileri 20 dakikalık okuma saatlerini Şehzadeler Kaymakamlığında yaptı.

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nalan Kumray Cin, okul idarecileriyle öğretmenlerin de katıldığı etkinlikte; Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara açıklama yaptı.

Çaykara, “MANEP 2023 Projeleri-Manisa Her Yerde Okuyor Projesi için öğrenciler ile birlikte Manisa ilinin tamamında uygulanan 20 dakika okuma saatini Gazi İlkokulu öğrencileri ile birlikte yaptık.  Öğrencilerimizde okul alışkanlığı kazandırmak ve okuma oranını arttırmak amacındayız. Ayrıca öğrencilerimize kütüphanelerimizin etkin kullanımını ve okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda,  bu yönde yapılacak farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarının artarak devam edeceğini söylemek istiyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim