Yeni eğiti-öğretim yılının başlaması sebebiyle Şehzadeler İlçesi Halil Yurtseven İlkokulu'nda program düzenlendi. Programa Vali Vekili Mehmet Yüce, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Ziya Tay, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


"HEDEFİMİZ İYİ NESİLLER YETİŞTİRMEK''


İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, il genelinde ise 260 bin öğrenci ile 15 bin 750 öğretmenin ders başı yaptığını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, yaz tatili boyunca okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlandığını ve il merkezinde 45 okulun tadilattan geçtiğini söyledi. Altınsoy, öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilebilmesi için büyük gayret gösterdiklerini belirterek, "Aileleri tarafından öğretmenlere emanet edilen çocuklarımızı gelecekte iyi bir birey olabilmesi amacıyla büyük gayret ve özveri gösteriyoruz. Velilerimiz öğretmenlerin ve çocuklarının, öğretmenlerimiz ise öğrencilerinin kıymetini çok iyi bilmelidir. Çünkü geleceğin Başbakanlarını, Cumhurbaşkanlarını, valilerini, bakanlarını bizler yetiştiriyoruz. Yani ülkemizin geleceği onların elinde'' diye konuştu.


Törende sembolik olarak 4. Sınıf öğrencileri bu yıl eğitim-öğretime başlayan 1. sınıftaki kardeşlerine ?Hoşgeldiniz' çiçeği verdi. Program sonunda protokol üyeleri sınıfları gezerek, öğrencilere yeni ders yılında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim