CHP milletvekillerinin de yer aldığı 20 parti meclis üyesi Manisa’yı ziyaret ederek, CHP’nin belediye seçimlerini kazandığı Saruhanlı, Akhisar, Turgutlu ve Alaşehir ilçeleri hariç tüm ilçelerde çalışması yaptı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’inde yer aldığı saha çalışmaları öncesinde CHP Manisa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlenerek yapılacak çalışmalar hakkında kamuoyu bilgilendirildi.

Manisa’da gerçekleştirilen saha çalışmasına katılan milletvekilleri, parti meclis üyeleri ve partinin il ve ilçe yöneticileri gruplar halinde 13 ilçede bir gün boyunca yoğun bir mesai gerçekleştirdi. Grup halinde ilçeleri ziyaret eden PM üyeleri ile milletvekilleri bölgelerindeki oda başkanlarını, sanayicileri, çiftçileri, esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları dinlediler, partinin çözüm önerilerini anlattılar.

“İZLENİMLER GENEL MERKEZE SUNULACAK”

Partisinin Manisa’daki yoğun programı ile ilgili açıklamada bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sahadan elde edilen izlenimlerin ve beklentilerin bir rapor haline getirilip genel merkeze sunulacağını dile getirdi.

CHP Grup Başkanvekili Özel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin dört yanına parti meclis üyelerimiz, milletvekillerimiz ile birlikte gruplar halinde 2-3 günlük yoğunlaştırılmış saha çalışmaları için gidiyoruz. Yaptığımız MYK toplantısında sayın genel başkanımız bizzat parti meclis üyesinden 20 isim Manisa’da çalışmasının çok iyi olacağını, Manisa’da son günlerden gelen haber ile anket sonuçlarının CHP’nin ilk kez birinci parti olacağını gösterdiğini bu nedenle Manisa’da çalışmalarımızın yoğunlaştırmamızın faydalı olacağını dile getirdi. Bizler memnuniyet duyduk. Kısa zaman içerisinde bir organizasyon yaparak böyle bir program gerçekleştirdik. Bir parti meclis üyemiz kendi uzmanlık alanına yönelik olarak çalışma yaptı. Bazı milletvekillerimiz çiftçimizi, bazıları esnafımızı, bazılarımız sanayicilerimizi ve muhtarlarımızı, odalarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve partimizin çözüm önerilerini sundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde hem parti meclis üyelerimiz hem de milletvekillerimiz sahadan edindikleri izlenimleri, beklentileri bir rapor halinde genel merkezimize sunacaklar.”

Saha çalışmasına katılan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, gerçekleştirdikleri tüm ziyaretlerde toplumun her kesiminin isyanda olduğunu ve ekonomik kriz yüzünden ayakta kalmaya çalıştıklarını gördüklerini dile getirdi.

CHP’li Balaban yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “CHP Grup Başkanvekilimiz ve aralarında milletvekillerimizin de bulundu 20 kişilik parti meclis üyelerimizle birlikte Manisa’ya adeta bir çıkarma yaptık. Partimizin belediye başkanlıklarını kazandığı ilçelerimiz hariç tüm ilçelerimizde çalmadık kapı bırakmadık. Sanayicimizden esnafımıza, çiftçimizden, oda başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza kadar toplumumuz her kesiminin sıkıntılarını dinledik. Partimizin çözüm önerilerini sunduk. Saha çalışmamızda şunu gördük ki toplumumuz her kesimi artık isyanın eşiğinde. Ekonomik kriz herkesin beleni bükmüş durumda. Artık toplumdan tek bir ses yükseliyor. Toplum ‘Hemen seçim olsun. Bu iktidar başımızdan gitsin’ diyor. Herkes bu noktaya kitlenmiş durumda. Toplumun her kesimi artık CHP iktidarı ile Türkiye’nin aydınlığa yükseleceğini, refahının artacağını, sosyal adaletin sağlanacağı çok iyi biliyor. Biz bazıları gibi saraylarda halkın sesini kulak tıkamıyoruz. Biz sahalara inip, halkla iç içe olup, onun derdini dinliyor, onun derdine ortak olmaya çalışıyoruz.” HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz