Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, sevgili dostum Cengiz Ergün, 15-16 Ocak’ta Ankara’da düzenlenen ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ne katılmak için Ankara’ya gitti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara ATO Congresium’da düzenlenen toplantıyı, Türkiye Belediyeler Birliği Organize etti.

Başkan Cengiz Ergün, büyükşehir belediye başkanları, ilçe belediye başkanları ve siyasilerin ilgi odağındaki isimdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek Büyükşehir Belediye Başkanı olması, anketlerde güvenilirliği ve başarısıyla ilk sıralarda yer alması, onun tanınırlığını da yurt çapına çıkardı. Fotoğrafları okuduğumuzda ortaya çıkan sonuç, tam olarak buydu. Toplantı, günün anısına Cumhurbaşkanımız, bakanlar ve büyükşehir belediye başkanlarının yer aldığı hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Cengiz Ergün Başkanımızın Ankara teması, bununla son bulmadı. Başkan Ergün, Ankara ziyaretinin ikinci gününde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etti. MHP Genel Merkezi’nde sıcak bir ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, Sayın Bahçeli’nin selamlarını Manisalılara ulaştırdı.

Başkanımızın iki günlük Ankara temaslarında Ankara’yı fethettiğini söylemek mümkün. MHP’li ilçe belediye başkanları da Başkan Ergün’ün genel merkez ziyaretinde yer aldı. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı da ziyaret eden Başkan Ergün, genel merkez temaslarını böyle noktaladı.