Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, HAKDEM Başkanı Reyhan Elbirliler ve Dernek Üyesi Gizem Satıoğlu Öçmenler ile toplantı gerçekleştirerek hem çalışmalar hakkında bilgiler aktardı hem de önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Minik Patiler Kliğini de ziyaret eden HAKDEM temsilcileri, Başkan Ergün ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Başkanı Reyhan Elbirliler ve Dernek Üyesi Gizem Satıoğlu Öçmenler'i Geçici Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde konuk etti. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürü İsmail Çam ile sorumlu veteriner hekimlerin de yer aldığı programda Daire Başkanı Erhan İnce ve HAKDEM temsilcileri toplantı yapıldı. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi Geçici Bakım ve Tedavi Merkezi'nde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler aktarılırken, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Geçici Bakım ve Tedavi Merkezi'nde gerçekleştirilen tadilat çalışmaları ile çalışmaların tamamlanmasının ardından oluşacak fiziki durumlar hakkında da bilgiler verildi. Başkanı Erhan İnce ve HAKDEM temsilcileri Geçici Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi bünyesinde bulunan Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret etti.

CENGİZ ERGÜN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, HAKDEM Başkanı Reyhan Elbirliler ve Dernek Üyesi Gizem Satıoğlu Öçmenler ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Minik Patiler Kliğine de ziyarette bulundu. Daire Başkanı Erhan İnce, Minik Patiler Kliğinin faaliyet alanı hakkında bilgiler verdi. HAKDEM Üyesi Gizem Satıoğlu Öçmenler de, "Yıllardan beri Reyhan ablamızın önderliğinde bizim derneğimizin hem hayallerinden bir tanesiydi hem de ihtiyaçtı. Bir klinik ortamında kediler için etkin kısırlaştırma yapılması bizim en büyük mutluluklarımızdan bir tanesi olacak. Bu konuda öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, Erhan Başkanımıza, İsmail Bey'e ve veteriner hekimlerimize geçici bakımevinin bütün personeline çok teşekkür ediyoruz. İnşallah güzel zamanlarda burada birlikte olma imkanımız olur" dedi.

Editör: Onur Yılmaz