Giritligil Hotel’de gerçekleşen 3. Dönem mezuniyet töreninde 46 öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadı. Törene Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Şube Müdürü Levent Çimen, BÜKSEV(Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı) Başkanı Saaded Koşmaz, Okul Müdürü Fulya Kumbaracı, veliler ve öğrenciler katıldı.

BÜKSEV Başkanı Saaded Koşmaz, “Eşim Bülent Koşmaz, teknolojiye ve bilime önem verdiği için özellikle okulun Fen Lisesi olmasını çok istemişti. Okulun açılmasına ömrü yetmedi. Okulun isminin Bülent Koşmaz Fen Lisesi olmasından dolayı çok gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Fulya Kumbaracı, “Okulumuzun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenini kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, bizlere katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz için şahsım ve tüm TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Ailesi adına herkese teşekkür ediyorum.  Geleceğimizin en büyük teminatı ve aydınlık yarınlarımızın mimarı gençlerimizi mezun etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzun ülkemize kazandıracağı, geleceğin doktorlarını, mühendislerini, bilim insanlarını ve daha nice meslek dallarında yetkin olacak gençlerimizi geleceğe gururla uğurlamak için bir aradayız. Bu programın hazırlanmasında çok büyük katkısı olan; bizleri her daim yalnız bırakmayan; okulumuzu, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi maddi manevi her anlamda destekleyen Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfına ve Okul Aile Birliğimize ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı; idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarım ile birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak, sizlere tekrar takdim etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki başta eğitim-öğretim hayatları olmak üzere tüm girişimlerinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Çocuklarınıza olan desteklerinizin ve güveninizin devamını temenni ediyorum. Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara göstermiş olduğunuz rehberlik, şefkat,  ilgi ve alakanız için sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Gelecekte başarıyla okulumuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Hızla değişen bu dünyada değişime ayak uydurmak, muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşımak için şarttır.  Sizlerden yaşamınız boyunca dürüst, çalışkan, sevgi dolu, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı istiyorum. Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz.  Bu gerçeği Ulu Önder Atatürk “Bütün umudum gençliktedir” diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine yükseltmek için çalışacaksınız. Bilim ve teknolojik gelişmeleri izleyecek, o gelişmeleri öğrenerek milletimizin değerli evlatlarına hizmet olarak sunacaksınız. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır” dedi. 

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ise, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Okul birincisi Nurullah Barış Çelik, okul kütüğüne plaket çaktı. Ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş takdim etti. Okul ikincisi Gökay Günbak,  üçüncüsü Emrah Ölgen oldu. öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz