İYİ Parti Akhisar eski ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu, ilçede yapılan delege seçimlerinin yenilenmesi gerektiğini öne sürdü. Kındıroğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Delege seçimine gölge düşürülmüştür. Hiç kimsenin seçmenin iradesinin önüne geçmesine müsaade etmeyeceğiz. Seçim tekrar yenilenmelidir inanıyorum ki yenilenecektir. Bizler de gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Sahte oy kullanan ve bahse konu olan sandık kurulu hakkında suç duyurusunda bulunacağız.” dedi.

Kongre sürecine giren İYİ Parti’de bir yandan da delege seçimleri devam ediyor. Manisa’nın birkaç ilçesinde başkanlık seçimleri sonuçlanırken, bazı ilçelerde ise delege seçimleri yapılıyor. Seçimlerin yapıldığı Manisa’nın Akhisar ilçesinde eski ilçe başkanının yaptığı bir paylaşım bomba etkisi yarattı.

İYİ Parti Akhisar ilçe eski başkanı Mustafa Kındıroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ilçede yapılan delege seçimlerinin yenilenmesi için suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

5 Kasım’da yapılan delege seçimlerinin iptal edilmesi gerektiğini savunan Kındıroğlu, “Anahtar liste uygulayarak, gelmeyenlerin yerine oy kullanarak, oy sayım işlemini tamamlamadan gece saat 01.50’de oy pusulalarını saklayarak, partiyi kapatıp giden ilçe başkanı ve yönetimi delege seçimini hileli hareketlerle hem eline yüzüne bulaştırmış hem de tamamlayamamıştır. Delege seçimine gölge düşürülmüştür. Hiç kimsenin seçmenin iradesinin önüne geçmesine müsaade etmeyeceğiz. Seçim tekrar yenilenmelidir inanıyorum ki yenilenecektir. Bizler de gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Sahte oy kullanan ve bahse konu olan sandık kurulu hakkında suç duyurusunda bulunacağız.” dedi.

Kındıroğlu, paylaşımını şu ifadelerle sonlandırdı: “Bizler bu kutlu yola canla başla Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in vermiş olduğu demokrasi mücadelesine inanarak yola çıktık kimse bizi yıldıramayacak, hep birlikte üstesinden gelerek başaracağız. Bizlere güç veren yanımızda olan yol arkadaşlarımıza teşekkür eder, Saygılar sunarım...”  Haber Merkezi

Editör: Onur Yılmaz