Model ve Emre Aydın ''Bir Pazar Kahvaltısı''nda bir araya geldi. Onları buluşturan şarkı Can Temiz imzası taşıyor. Düzenlemesini ise Ozan Çolakoğlu yaptı. DMC etiketi ile yayınlanan ''Bir Pazar Kahvaltısı'' şarkısının klibi Orion Stüdyo'larında Emre Aydın yönetmenliğinde çekildi.
Şarkıya bayıldım. mUSaDaKaT TaVSiYeSi!

CEM ADRIAN "SANA BUNLARI HİÇ BİLMEDİĞİN BİR YERDEN YAZIYORUM"
Cem Adrian'ın profesyonel müzik kariyerinin 10. yılına denk gelen yeni albümü "Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum" adını taşıyor. Yine tüm söz, müzik ve aranjelerin Cem Adrian'a ait olduğu albüm, öncekilere nazaran daha agresif saunda sahip…
Albüm, tüm şarkı sözlerinin büyük bir metnin parçaları oluşu ve bu parçaların bir mektubu oluşturmasıyla, farklı bir tema sunuyor.
Kayıtları Ankara ve İstanbul'da 3 ayda tamamlanan 12 şarkılık albümde Şebnem Ferah ve Sagopa Kajmer düetleri de yer alıyor.
Karışık bir liste içinde bir şarkısına denk geldiğimde çok beğendiğim fakat bir albümünü bütün halde dinlemeye kalktığımda sıkılıp tamamlayamadığım ve bu durumun pek çok kişi için de aynı olduğunu bildiğim Cem Adrian, kariyerinin ikinci 10 yılında bunu değiştirebilir mi göreceğiz. Bu cümleden olumsuz bir sonuca varmayın! Kesinlikle özenli ve başarılı bir albüm olmuş… mUSaDaKaT TaVSiYeSi!
MURAT BOZ ''ELMANIN YARISI''
Sosyal medya fenomeni Pucca'nın kitabından esinlenerek senaryosu yazılan ''Hadi İnşallah'' filminin oyuncularından Murat Boz, filmde bir Kayahan şarkısı olan ''Elmanın Yarısı''nı seslendirdi. Söz ve müziği Kayahan'a ait olan şarkının düzenlemesi ise Gürsel Çelik imzası taşıyor.
Bu şarkıya özel bir hayranlığım vardır. Yıllardır bıkmadan dinlerim. Beğenmedim diyemem fakat Murat Boz'un şarkının tam hakkını verdiğini de söyleyemem. Şarkıyı Kayahan kadar hissederek söyleyememiş…
FLÖRT "HÜCUM KAYITLAR"
Sıkı bir dinleyici kitlesi olan Flört'ün yeni albümü "Hücum Kayıtlar" Pasaj Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı.
10 şarkıdan oluşan ‘Hücum Kayıtlar' albümü, Flört'ün konser repertuarında yer alan, artık orijinal albüm kayıtları kolay bulunamayan ve daha önce herhangi bir albümde kullanılmamış yeni şarkılarının canlı kayıt versiyonlarından oluşuyor.
Flört'ün yeni albümünde, 2010 öncesi, onların deyimiyle karanlık devrine ışık tutan ve günümüz dinleyici kitlesiyle de bütünleşmiş olan "Rasta Baba", "Şakalar", "Bir Tek Sen Gelmedin" gibi şarkıların yanı sıra, "Boşver Aldırma", Hep Beraber" ve "Senin Yüzünden" gibi müzikseverlerin ilk kez dinleyeceği şarkılar da yer alıyor.
"Hücum Kayıtlar" albümünün belki de en önemli özelliklerinden biri, grubun üçlü sahne saunduna örnek teşkil etmesi… Albüm kayıtlarında şarkıların büyük bir çoğunluğu aynı anda çalınıp söylendi.
FAHRİ ÖZTEZCAN ''ÇOĞALMALIYIZ''
Tiyatro, dizi ve sinema dünyasından tanıdığımız Fahri Öztezcan, ilk albümü ‘Çoğalmalıyız'ı, geçtiğimiz günlerde yayımladı. Albümünü "Bazen basit tesadüflerin üzerine kuruludur bazı şeyler, ben henüz sonu gelmeyen bir yolculuğu anlatmaya çalıştım" diye özetleyen Fahri Öztezcan, güçlü isimlerle çalıştı. Yapımcılığını Cafer Ateş, prodüktörlüğünü ise Alpay Ünyaylar üstlendiği albümü dinledim ve beklediğimden çok daha iyi bir ses ve düzenlemelerle karşılaştım. Tebrikler Fahri Öztezcan