Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım AK Parti’nin İl Kongresi için geldiği Manisa’da Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret ettikten sonra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Atilla Efendioğlu, Kızılay Derneği Başkanı Selman Keresteci ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile Şehzadeler Parkını ziyaret etti.

Binali Yıldırım kültür ve eğlenceyi bir arada sunan Şehzadeler Parkını çok beğendi. Binali Yıldırım Şehzadeler Park ziyaretine Manisi Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa AK Parti Milletvekilleri İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Uğur Aydemir, Tamer Akkal, İzmir Milletvekili Atilla Kaya da katıldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik parkla ilgili Yıldırım’a bilgi vererek Şehzadeler Parkındaki eserleri tanıttı. Miniaşehzadeler, Diaromik Mesir Müzesi, Şehzadeler figürleri ve masal park gibi dört temanın yer aldığı parkı gezen İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e “Çok güzel bir eser inşa etmişsiniz. Parkınızı çok beğendim. Sultanlar şehrine yakışır bir park yaratmışsınız. Teşekkür ederim” dedi.

Binali Yıldırım geziyi takip eden basın mensuplarına da “AK Parti kongresi için buradayız, Şehzadeler Parkını gezme imkanım oldu. Manisalılar için değil tüm vatandaşlarımız için hazırlanmış bu güzel eseri kısmen de olsa görme imkanına sahip olduk. Parkı görünce 600 senelik bir tarihi görüyoruz. Kültürümüzün gelecek kuşaklara taşınması için emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımıza ve milletvekillerimize bu güzel hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Binali Yıldırım AK Parti il kongresinde yaptığı konuşmada da Şehzadeler Parkından bahsederek “Burada da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e güzel hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek Başkan Ömer Faruk Çelik’i övdü.

Gerçekten Şehzadeler Park muhteşem. Ne zaman fark ettim derseniz Sabah Gazetesinin usta köşe yazarı Yavuz Donat ve Başkan Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Atilla Efendioğlu ve Kızılay Başkanı Selman Keresteci ile gezerken. O gün de Anadolu’yu karış karış gezen üstat Yavuz Donat’ta Ege Bölgesi’nin en büyük tarih kültür ve eğlence parkını çok beğenmiş köşesinde de ballandıra ballandıra yazmıştı. Başkan Ömer Faruk Çelik hizmetleri ile hitabet gücü ile Manisa AK Parti’nin yıldızı parlak bir siyasetçisi olarak görünüyor. Halka iç içe olması da kendisinin sevilmesinde en büyük etken.