Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin ve Denetim Kurulu Başkanı İlyas Alkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette Manisa basınının zor bir dönemden geçtiğini belirten oda başkanı Şahin, Berberler ve Kuaförler Odası’nın gücü oranında yerel gazetelere abone desteği vereceklerini ifade etti. Şahin, aynı zamanda oda üyelerine de yerel gazetelere abone olmaları için çağrıda bulunacaklarını söyledi.

Başkan Şahin, “Hepimiz ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz ancak toplumun aynası olan basına en çok ihtiyacımızın olan bu dönemde yerel basına her kurumun ve sivil toplum örgütlerimizin destek vermesi gerekiyor. Biz de yönetim ve denetim olarak abone olma yönünde bir çağrı yaptık.” dedi.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Ali Filizkan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin ve Denetim Kurulu Başkanı İlyas Alkan’a teşekkür ederek, sadece oda değil üyelerin de dükkanlarında yerel gazetelerin okunmasını sağlamalarının Manisa basınına katkı sağlayacağını belirti. Haber Merkezi 

Editör: Onur Yılmaz