Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, S.S. 155 Nolu Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmacı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti.

 S.S. 155 Nolu Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erdoğan Akatmacı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün de hazır bulundu. Başkan Ergün'e çiçek takdim eden Kooperatif Başkanı Erdoğan Akatmacı, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti. Biraz geç bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Akatmacı, kooperatifinde faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de konuklarına Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 38 akademisyen tarafından hazırlanan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik eseri armağan etti.

BAŞKAN AKYOL’DAN BAŞKAN ERGÜN’E ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve heyetini makamında ağırladı. Ziyarette Gördes ilçesinde devam eden yatırımlar ve planlanan projeler konuşuldu.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Arı ve Ahmet Esen, Meclis Üyesi İlhan Türe ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Dilşat Ulaş da yer aldı. Ziyarette Gördes ilçesinde devam eden yatırımlar ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e içerisinde Gördes Ayvası ve üzümün yer aldığı hediyeden takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve heyetine teşekkür etti. 

Editör: Onur Yılmaz