Halkbank Bölge Müdürü Rıfat Ertuğ Koç, Manisa Şube Müdürü İsmail Karabay ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yetkilisi Sayın Hasan Pekkıyak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cengiz Ergün, ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkürlerini iletti. Bölge Müdürü Rıfat Ertuğ Koç da çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

KIZILAY'DAN BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Efendioğlu, Başkan Ergün’e toplu sünnet törenine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu’nu makamında konuk etti. Kızılay Şube Başkanı Efendioğlu, Başkan Cengiz Ergün’e, Kızılay’ın düzenlediği toplu sünnet törenine verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Ergün’ün, her daim Kızılay’ın üyesi olduğunu belirten Efendioğlu, Başkan Ergün’e bir de Kızılay rozeti armağan etti.

KIZILAY’IN KURBAN KAMPANYASINA DESTEK OLDU

Efendioğlu’nun, Kızılay’ın her kurban bayramında olduğu gibi bu yıl da vekaletle kurban kesimine devam ettiğini hatırlatması üzerine Başkan Cengiz Ergün de kampanyaya destek oldu. Başkan Ergün, yapılan hayrın kabul olması dileğinde bulunarak, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak. Türk Kızılayı’na imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: Onur Yılmaz