Ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Futbol Kulübü ve Manisa Büyükşehir Belediyespor çatısı altında 5 binin üzerinde ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki genci bünyemizde yetiştiriyoruz. Amacımız gençlerimize sahip çıkmak, onları kahve köşelerinden kurtarmak, onlara daha iyi bir gelecek sunmak” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, Manisa Futbol Kulübü Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’ni ziyaret etti. Manisa Futbol Kulübü Başkan Vekili Engin Anlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Balatlı, Özcan Nalbantlar, Ali Arslan, Seyit Ali Özmen, Futbol Direktörü Levent Devrim, Teknik Direktör Levent Eriş ve teknik heyetin yer aldığı ziyarette Başkan Ergün ve Erkan Akçay tesislerden ve Manisa Futbol Kulübü’nden övgüyle bahsetti.

GRUP BAŞKANVEKİLİ AKÇAY, “DÜNYA STANDARTLARINDA BİR TESİS”

Ziyarette Başkan Vekili Engin Anlı ve Teknik Direktör Levent Eriş’e çiçek takdim eden MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, dünya standartlarında bir tesis yapıldığını ifade ederek, “Bugün futboldaki gururumuz olan Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret ettik. Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından Güzelyurt’a yapılan bu modern tesis bırakın Türkiye’yi Avrupa hatta Dünya standartlarında bir tesis olmuş. Tesisin yapımında emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere herkese teşekkür ederim. Manisa FK, futbolda bizleri çok iyi temsil ediyor. Hiçbir maçını kaçırmamaya özen gösteriyorum, değerli Manisalı hemşerilerimi de Manisa FK maçlarına davet ediyorum. İnşallah en yakın zamanda da takımımızı Süper Lig’de görmek istiyoruz” dedi.

BAŞKAN ERGÜN, “AMACIMIZ GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK, ONLARA DAHA İYİ BİR GELECEK SUNMAK”

Manisa’ya uzun yıllar hizmet edecek bir spor tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “90 yıllarda İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’nin arkasında farelerin gezdiği tek katlı binayı unutmayan biri olarak o günlerden bugünlere gelen büyük bir değişim. Rahmetli Fikri Bayrıl ağabeyimizin adını verdiğimiz bu tesis, yaklaşık 2 ay önce yapımı tamamlanarak Manisa Futbol Kulübümüzün profesyonel takımının ara ara U19 takımının kullandığı modern bir tesis haline getirdik. 5 yıldız ayarında her şeyiyle dört dörtlük bir tesis oldu. Fikri Bayrıl Spor Tesislerimiz, sporcu sağlık merkeziyle, teknik donanımıyla, analiz odalarıyla profesyonel bir şekilde uzman kadroların çalıştığı bir birim haline geldi. Bu tesisi Manisa’mıza kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Spor arkadaşlık demek, kardeşlik demek, spor vücut sağlığı demek, ruhen gençleşmek demek, özgüvenini kazanmış genç nesil demek. Bugün Manisa Futbol Kulübü ve Manisa Büyükşehir Belediyespor çatısı altında 5 binin üzerinde ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki genci bünyemizde yetiştiriyoruz. Onları Türkiye gençliğine kazandırmak ve özgüveni artmış bireyler haline getirmek sporun tek amacı bu. Bu anlamda sahada velilerimizden, ailelerimizden, anne-babalarımızdan bunun iyi dönüşlerini alıyoruz ve onlara en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Yetiştirdiğimiz gençlerin Avrupa şampiyonu, Dünya şampiyonu olması, futbolda da U16, U17, U19 Milli Takımımıza göndererek onları Türk futboluna kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarılar bizim için teşvik edici ve moral verici oluyor. Amacımız gençlerimize sahip çıkmak, onları kahve köşelerinden kurtarmak, onlara daha iyi bir gelecek sunmak. Bu anlamda emeği geçen bütün yönetici arkadaşlarıma, değerli başkanımız olmak üzere bütün yönetici kardeşlerime, teknik kadromuza, tüm çalışanlarımıza, personellerimize, vesile olan, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VEKİLİ ENGİN ANLI, AKÇAY’A FORMA TAKDİM ETTİ

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Engin Anlı ise, günün anısına Akçay’a üzerinde isminin yazılı olduğu Manisa FK forması ve hediye paketi takdim etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. SPOR SERVİSİ

1 (10)-21 (7)-111 (5)-141 (4)-281 (2)-291 (1)-27

Editör: Zerrin Ağar