Belediye Başkanı Necati Selçuk, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlarla selamlaştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçesinde gerçekleştirilecek toplu açılış ve temel atma törenleri öncesi Sarıgöl Belediyesini ziyaret etti. Eşi Şeyda Ergün ile birlikte ilçeye gelen Başkan Ergün’e Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, belediye meclis üyeleri ve daire başkanları eşlik etti. Sarıgöl Belediyesi çalışanları, mahalle muhtarları ve Sarıgöllüler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlarla tek tek tokalaştıktan sonra Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ziyaret etti.
ESNAFA ‘HAYIRLI İŞLER’
Ziyaretin ardından Cuma namazı için Dış Kahveler Camii’ne geçen Başkan Ergün ve beraberindekiler, Cuma namazının ardından esnaf ziyareti yaptı. Sarıgöl esnafına hayırlı işler dileyen ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Gülay Akçelik’in büro açılışını da gerçekleştirdi. Sarıgöllülere gösterdikleri sıcak ilgi nedeniyle teşekkür eden Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.
Editör: TE Bilişim