İlçe ziyaretlerine Selendi’yle başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte ardından Kula’ya geçti. Kula Belediyesi önünde bulunan meydanda Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Aşkın, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Uğur Çakan, KAÇEP Başkanvekili Neslihan Tanburacı, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkan Cengiz Ergün’e Kula ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları ve Daire Başkanları eşlik etti. Kula’da ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Seçme İletişim Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Ergün ve Ali Uçak ardından AK Parti Kula ilçe teşkilatını ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ESNAFA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak Sağlıklaştırma Projesi’nin hayata geçirildiği tarihi Yunusemre Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Cengiz Ergün, vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu. Esnaf ziyaretinde Yunusemre Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar Başkan Cengiz Ergün’e çiçek takdim etti.

TEKSTİL FABRİKALARINI ZİYARET ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Kula ziyaretinde ilçede hizmet veren tekstil fabrikalarını da ziyaret etti. Akar tekstil, Ayışığı tekstil ve Agamer Deri Konfeksiyon tekstil fabrikalarında çalışan personellerle bir araya gelen Başkan Cengiz Ergün ve Milletvekili Adayı Ali Uçak, personellere kolaylıklar diledi.

Editör: Nuray Bozkurt