Başkan Ergün, geçtiğimiz günlerde hayatlarını kaybeden Turgutlu Karaoluk ve İzzettin mahalle muhtarlarını da anarken, beyin kanaması geçiren Meclis Üyesi Hüseyin Yılmaz’ın babası Numan Yılmaz’a da acil şifalar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sözlerine şehitlerimizi ve hayatını kaybeden muhtarları anarak başladı. Başkan Ergün, “Öncelikle ülkemizin bölünmez bütünlüğü için görev yaparken şehit düşen kahraman evlatlarımızı rahmetle anıyor, yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Bununla beraber, Mersin’deki polis evine yapılan alçak saldırıda şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyor, kalleş saldırıyı nefretle kınıyorum. Turgutlu’da ne yazık ki iki mahalle muhtarımız yaşama veda etti. Karaoluk Mahalle Muhtarımız Mustafa Arın’a ve İzzettin Mahalle Muhtarımız Hilmi Çiftçi’ye bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

NUMAN YILMAZ’A ŞİFA DİLEDİ

Beyin kanaması geçiren Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yılmaz’ın babası Numan Yılmaz’ı da unutmayan Başkan Ergün, “Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz, aynı zamanda Katip Üyemiz olan Hüseyin Yılmaz’ın kıymetli babası Numan Yılmaz da, beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavi görüyor. Partimizin Salihli’deki kurucularından değerli dava adamı, ilçemizin sevilen esnaflarından Numan Amcamıza yüce Rabbimden acil şifalar diliyorum. Dualarımız onunla, Rabbim şifa versin” diye konuştu.

Editör: Zerrin Ağar