Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler ile meclis üyeleri seçildi ve akabinde de odanın yönetim kurulu üyeleri ile başkanı belirlendi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeniden güven tazeleyerek odanın bir dönem daha başkanı seçilen Mehmet Yılmaz'ı ziyaret ederek, yeni dönemi için kendisini, seçilen yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, iyi dileklerini iletti.

Bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Çelik, ziyaretine ilişkin şöyle konuştu; "Öncelikli olarak değerli başkanımız Mehmet Yılmaz'ı, yönetim kurulu üyelerini ve seçilen tüm meclis üyelerini tebrik ediyorum. Hayırlı, başarılı illere imza atılacak bir dönem diliyorum. Manisa Ticaret ve Sanayi Odamızla büyük bir uyum içerisinde şehrimize hizmet ettik. Ortak birçok projeye imza attık. Birbirimize bir telefon kadar yakın olduk. Bir ağabey kardeş hukuku içerisinde insanımıza, şehrimize ve ticaret sanayi erbabımız için taşın altına elimizi koyduk. İnanıyorum ki bundan sonra da aynı anlayışla, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Nazik kabulleri için tekrar başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Alah sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı işlere imza atmayı nasip etsin."

"ALLAH HER ŞEHİRE ÖMER FARUK ÇELİK GİBİ BİR BAŞKAN NASİP ETSİN"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz ise şöyle konuştu; "Bugün çok yoğun iş temposu içerisinde bizleri onurlandıran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisi de kurumumuzun bir üyesi. Dört yıl kadar kendisinin de çok büyük hizmetleri oldu. Her aman uyum içerisinde çalışıyoruz. İlk adaylığında dediğim bir söz vardı. Tekrarlamak istiyorum. Allah her şehire Ömer Faruk Çelik gibi bir başkan nasip etsin. Ağabey kardeş hukuku ile birçok güzel işe imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Bizlerin her zaman yanında olup yükümüze destek oldu. Biz de verilen desteğin hakkını layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Nazik ziyaretleri için şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına şükranlarımı iletiyorum" Haber Merkezi

Editör: Onur Yılmaz