Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avni Gemicioğlu Caddesi’nde prestij çalışmalarına başlıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, caddedeki çalışmaların bu hafta içerisinde başlayacağını ifade etti. Projenin ihalesinin de yapıldığını dile getiren Başkanvekili Palabıyık, 3 milyon TL’lik yatırımın en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezde prestij cadde yatırımlarına yenilerini ekliyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Meclis kürsüsünde yapılacak olan prestij cadde çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 1150 metre içme suyu, 585 metre de yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapılacak olan iş kapsamında detayları paylaşan Palabıyık, “Saruhanlı, Gördes ve Gölmarmara ilçelerimizde 94 milyon TL yatırım bedeli ile başlattığımız prestij cadde düzenlemelerine Manisa merkez Avni Gemicioğlu Caddesi ile devam edeceğiz. İhalemizi yaptık. Yaklaşık 3 milyonluk altyapı çalışmamıza, hayırlısıyla bu hafta yani Cumartesi günü ilk kazmayı vuracağız” ifadelerini kullandı.

AVNİ GEMİCİOĞLU’NDA İLK KAZMA CUMARTESİ GÜNÜ VURULACAK

Açıklamalarında diğer prestij cadde düzenlemesi yapılacak noktaları da söyleyen Palabıyık, “Şehzadeler Belediyemiz işbirliği ile ayrıca Alçıtepe ve Erler Caddesi, İbrahim Gökçen, Çarşı ve Atatürk Bulvarları, PTT ve Çevresinde yapacağımız prestij cadde düzenlemeleri için de hazırlıklarımız sürüyor. Sağlıklı altyapı ile gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel bir kent inşa etmek için yaptığımız yatırımlara sürekli yenilerini ekliyoruz” dedi. 

Editör: Onur Yılmaz