Olay, öğle saatlerinde Bursa- İstanbul yolu Bursa istikametinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre otobüse binmek isteyen 30 yaşındaki maskesiz yolcu Savaş B. ile belediye otobüsü sürücüsü İzzet Ç. ile aralarında tartışma çıktı.

BIÇAĞI ELİNDEN ALDI, YOLCUYU YARALADI

Tartışma kavgaya dönüşünce Savaş B. bıçakla otobüs şoförüne yürüdü. O sırada şoför İzzet Ç. yolcunun elindeki bıçağı alarak göğüs ve kolundan yaraladı.

Maske takmasında sonunda bu da oldu! Şoför ile yolcu birbirine girdi, kan aktı

Bursa'da belediye otobüsüne maskesiz binmek isteyen bir yolcuyu şoför uyardı.

Maske takmamakta direnen yolcu ile şoför arasında başlayan tartışma kavgaya döndü. Şoför, yolcunun elindeki bıçağı alarak yolcuyu göğsünden ve kolundan yaraladı ve ortalık adeta kan gölüne döndü.

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çok kan kaybeden yolcu Savaş B. olay yerinde ki ilk müdahalenin ardından ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. O sırada yanında bulunan annesi ise ağlayarak sinir krizi geçirdi.

Elinden yaralanan şoför ise ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

Editör: TE Bilişim