Manisa'nın Yunusemre İlçesi İzmir Caddesi Üzerinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.edinilen bilgiye göre saat 22:00 sıralarında Moriş Şinası Çoçuk Hasatanesi yönünden Şehir merkezi istikametine giden 45 UD 113 plakalı otomobil aşırı sürat yüzünden park halinde duran 35 BZ 8114 Plakalı otomobile vurdu. Vurmanın etkisi ile karşı şeride geçen otomobil Şehir Merkezinden Çoçuk Hastanesine yönüne seyir halinde olan 45 M 3551 Plakalı olan kamyonete vurarak ancak durabildi.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar durumu 112 sağlık ve 155 polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipler kazaya karışan araç içinde bulunan 2 yaralıyı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manisa Merkez Efendi Devlet hastanesine kaldırdı. Öte yandan iddiaya göre kazaya karışan otomobil içinde bulunan 3 şahsın ise alkollü oldukları ve olay yerinden kaçtıkları öğrenildi.

Kısa süreliğine trafiğe kapanan yol kaza yapan araç çekici ile kaldırıldıktan sonra trafiğe açılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.


Haber: Serkan Özcan
Editör: TE Bilişim