HABER:SERKAN ÖZCAN
Edinilen bilgilere göre Manisa Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri bir ihbarı değerlendirdi.yapılan ihbarda Manisa'nın Turgutlu İlçesinde bulunan bir çiftlik evinde ikamet eden A. Ş. - Ö.Ö- M. B ve H. H. isimli şahısların çiftlik evinde bandrolsuz sahte içki imalatı yaparak piyasaya sürdüklerini ve sattıklarının bilgisini aldı. Çiftlik evini takibe alan Manisa Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri uzun süren takip sonrası operasyon düğmesine bastı.
Yapılan operasyonda
1020 adet 70 cl. Rakı
420 adet 100 cl. Cin
612 adet 70 cl. Vodka olmak üzere toplam 2052 adet içki ile
30 litrelik 15 bidon içerisinde toplam 440 litre alkol
Ayrıca imalat yapılan Çiftlik evinde bulunan fiber glas 2 tank içerisinde toplam 263 litre alkol olmak üzere toplam 678 litre dökme alkol, ayrıca Alkol dolumunda kullanılan 1750 adet doluma hazır boş şişe ve 70 adette etiketli boş şişe olmak üzere toplam 1820 adet bos sise bu şişelere ait bilyeli kapak ile yüklü miktarda çeşitli markalarda rulo halinde içki etiketleri, alkol yapımında kullanılan 2 adet dancimetre, 3 adet tank, anason maddesi ve içki tatlandirmada kullanılan 25 kg karamel ele geçirildi.
Yapılan sahte içki operasyonunda göz altına alınan A. Ş. - Ö.Ö- M. B ve H. H. Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevkedildi.
Editör: TE Bilişim