MANİSA'da, bombalı eylem hazırlığında olduğu öğrenilen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi 3 kişi, Nurlupınar Mahallesi'nde bir işyerine yapılan operasyonda tutuklandı.
polis tarafından yakalandı. Zanlılardan 2'si tutuklandı. Serbest kalan diğer zanlı için yapılan itiraz sonrası tutuklama kararı çıkarken; kayıplara karışan YDG-H'linin bulunması için çalışma başlatıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bombalı eylem hazırlığında olduğu öne sürülen 'PKKKCK' terör örgütünün gençlik yapılanması YDG- H üyesi olduğu belirtilen Z.A., A.A. ve Y.S.'yi, geçen 31 Aralık'ta yakaladı.

İşyerine yapılan aramada çivi vidalarla güçlendirilmiş el yapımı bomba, 11 kullanıma hazır halde Molotof kokteyli ele geçirildiği belirtildi.

Şehzadeler'in Nurlupınar Mahallesi'nde bir işyerine yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 zanlıdan A.A. ve Y.S., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Z.A. ise serbest kaldı. Savcılığın itirazı üzerine Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce hakkında tutuklama kararı çıkartılan Z.A. kayıplara karıştı. Mersin'e belirtilen Z.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim