Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bir tekel bayinin kepengi ile bayi önündeki plastik kasalar, dün gece yanmaya başladı. Çevre sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, iş yerinin kepengi zarar gördü. Yangının çıkış nedenini araştırmak için olay yerine giden polis ekipleri, kundakçının da içinde olduğu taksi ile çarpıştı. Kazadan hemen sonra ticari taksi içerisinde müşteri olarak bulunan bir şahıs (Ç.Y.) araçtan inerek hızla arka sokaklara doğru kaçtı. Ticari taksi sürücüsünün araçta müşteri konumunda bulunan, benzin kokan bir şahıs tarafından seyir halindeyken darp edildiğini, bunun üzerine kazanın gerçekleştiğini beyan etmesi üzerine, alanda bulunan Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı yaya devriye ekipleri tarafından şüpheli şahıs yakalandı.

Taksi sürücüsü, şüpheli şahsı teşhis etti. Alınan ifadesinde şüpheli şahsın taksiye benzin şişeleri ile bindiği ve yangın çıkan tekel bayinin yakınlarında inip bir müddet sonra üzeri benzin kokar şekilde geri dönüp taksiye bindiğini söyledi. 

Büfe sahibi karakolda şüpheli şahsı gördü ve şüphelinin bir hafta öncede kendisinin büfesini yakmaya çalıştığını o nedenle bu yangını da onun çıkardığına dair şüphelerinin olduğunu söyledi.

Şüpheli şahıs savcılığa sevk edildi.

Editör: TE Bilişim