Edinilen bilgiye göre kaza Salihli-Gölmarmara yolu Bintepeler mevkiinde saat 22:00 sıralarında meydana geldi. Gölmarmara istikametinden, Salihli yönüne gitmekte olan Süleyman Girgin(47) yönetimindeki 09 S 0393 plakalı otomobil ile Salihli istikametinden, Gölmarmara yönüne gitmekte olan Emre Işıklı(20) yönetimindeki 35 KB 1374 plakalı otomobil Tekelioğlu Mahallesi yakınlarındaki Bintepeler mevkiinde çarpıştı. Çarpışma sonucu 2 araçta hurdaya dönerken, 35 KB 1374 plakalı otomobil ise tarlaya uçtu.

Kazada 09 S 0393 plakalı otomobil sürücüsü Süleyman Girgin ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Usta(59) ve Güzin Çetin olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada her 2 araçta olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Emre Işıklı(20) ve Selahattin Göktepe(30) Özel Can Hastanesi, Murat Özüsan(21) Özel Salihli Medigüven Hastanesi, Muhammet İsa ve Cuma Kadir Özel Salihli Hastanesi, Sedat Toprak(35) ile Hanife Girgin ise Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim