1 sene önce cezaevine giren Dilber Argın, Gaziantep'te tutuklu olduğu sürede hastanede tanıştığı ve kendisi gibi hükümlü olan M.A.K. ile serbest kaldıktan sonra tekrardan görüşmeye başladı. M.A.K. tarafından götürüldüğü metruk bir evde öldüresiye darbedildiğini söyleyen kadın, kafasında 4 şişe kırıldığını; yaklaşık 7 saat boyunca işkence ve tecavüze uğradığını söyledi. Ağrılar içerisinde kıvranan kadın, olay sonrası kaçan M.A.K.'nın yakalanmasını istiyor.

HASTANEDE TANIŞTILAR

Edinilen bilgiye göre, 2019 yılının Mayıs ayında Gaziantep E Tipi Kapalı Cezaevine giren Dilber Argın (37), yaklaşık 4 ay sonra şiddetli baş ağrısı nedeniyle gittiği Ersin Arslan Devlet Hastanesinde, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle hastaneye gelen M.A.K. ile tanıştı.

2 ÇOCUĞUNU YUVAYA YERLEŞTİRİP BERABER YAŞAMAYA GAZİANTEP'E GİTTİ

Cezaevinde bulunan hükümlü Dilber Argın 7 ay boyunca M.A.K ile mektuplaştı. Pandemi süreci öncesinde ise Dilber Argın, 1,5 ay sonra da M.A.K, cezaevinden çıktı. İstanbul'a dönen Dilber Argın, burada sosyal medya hesabından kendisini bulan M.A.K. ile tekrar görüşmeye başladı. M.A.K.'nın daveti üzerine, 10 yaşında ve 8 yaşındaki 2 çocuğunu yuvaya yerleştiren Dilber Argın, Gaziantep'e gelerek M.A.K. ile birlikte yaşamaya başladı. M.A.K. 4 gün sonra ailesinin kendisini terk etmesi üzerine Dilber Argın'ı evlerinin yakınındaki metruk bir binaya götürdü.

Editör: TE Bilişim