Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, uzak yakın demeden il genelinde önemli altyapı ve üstyapı yatırımlarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından, Köprübaşı ilçesine bağlı Armağan mahallesinde 3 kilometrelik kanalizasyon, 3 kilometrelik içme suyu hattı ve bunları takiben 13 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme işi gerçekleştirilecek. Mahallede altyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde start verildi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, mahalle muhtarı İsmail Acar’ı ziyaret etti. Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir’e Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü ve MASKİ İlçe Şefi Enver Çetin ile yetkili personel de eşlik etti.

“MAHALLEMİZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

Armağan mahalle muhtarı İsmail Acar, “Mahallemizde altyapı sıkıntısı çekiyorduk. Sürekli arızalar çıkıyor, zor durumda kalıyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün de talimatlarıyla mahallemizde altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılacak. Altyapı işlerine hızlı bir şekilde başlandı. Çok mutluyum. Mahallemiz artık çok daha güzel olacak. Emeği geçeceklerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

“ARMAĞAN MAHALLESİNİN SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ”

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Köprübaşı ilçemiz Armağan mahallemizde toplamda 6 kilometrelik altyapı ile 13 bin metrekarelik üstyapı imalatı yapılacak. Burada yaşanan altyapı sorununu çözeceğiz. Yatırım tamamlandığında mahallemiz daha yaşanılabilir bir yer olacak” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz