Manisalı üreticinin gözü kulağı açıklanacak üzüm taban fiyatındayken bugün Ankara’da kritik bir görüşme gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Ağustos Cumartesi günü Manisa’ya gelerek üzüm fiyatlarını açıklayacağı bilgisi, üzüm üreticisinde beklentiye yol açmıştı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen ve Tamer Akkal bugün, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret etti.

Üzümde belirlenecek yol haritasının görüşüldüğü toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan AK Partili Baybatur, “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi'yi Manisa Milletvekillerimiz İsmail Bilen, Tamer Akkal ile beraber tüm Milletvekillerimiz adına ziyaret ettik. Türkiye'de çekirdeksiz üzümün merkezi olan Manisa'mızda üreticilerimizin beklediği üzüm fiyatı ve Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla yapılacak alımlarla ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunduk, verimli geçen görüşmelerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette üzüm fiyatındaki beklentinin konuşulduğunu belirten AK Partili Akkal ise, “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişci'yi Manisa Milletvekillerimiz Sn. Murat Baybatur ve Sn. İsmail Bilen ile tüm Milletvekillerimiz adına ziyaret ettik. Türkiye'de çekirdeksiz üzümün merkezi olan Manisa’mızda üreticilerimizin beklediği üzüm fiyatı ve Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla yapılacak alımlarla ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunduk, verimli geçen görüşmelerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.  KULİS

Editör: Onur Yılmaz