Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, bir yandan da transfer çalışmalarını da yürütmeye devam ediyor.

Nizamettin Çalışkan, Mustafa Çakır, Dilaver Güçlü, Zahit Fındık ve Serdar Deliktaş gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katan Siyah-beyazlılar, yeni sezona iddialı girmeye hazırlanıyor.

1 Eylül’de başlayacak lig öncesinde yeni takviyeler de olacaktır ancak bu haliyle bile ligde zirveye oynayacak bir kadro kuruldu.

Manisa BBSK, geçen sezon kapısından dönülen TFF 1. Lig’in en güçlü adayı olacak.

AKHİSARSPOR’DA KADRO PLANLAMASI SIKINTILI

Uzun yılların ardından TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Akhisarspor’da ise transfer ve kadro planlamasında sıkıntılar var.

Teknik Direktör tercihin Mehmet Altıparmak’tan yana kullanarak iyi bir iş yapan Yeşil-siyahlılar, aynı başarıyı transferde yapamadı.

Mustafa Yumlu, Fatih Öztürk, Elvis Manu, Miguel Lopes, Abdul Sissoko, Caner Osmanpaşa, Zeki Yavru, Josue, Helder Barbosa, Serginho, Bilal Kısa, gibi önemli oyuncularını kadroda tutamayan Akhisarspor, buna karşı sadece Gökhan Değirmenci, Burhan Eşer ve Tolga Ünlü’yü transfer etti.

Yeni sezonda hedefi yeniden Süper Lig olan bir takım için bu transferler yeterli değil. Özellikle savunma hattına tecrübeli ve bu ligi bilen iki stoper şart.

Orta sahada da lider bir oyuncuya ihtiyaç var. Cikaleshi’nin takımdan ayrılması halinde ise çok deneyimli bir golcü transfer edilmeli.

Akhisarspor, bu sezon kadro mühendisliğini doğru yapamazsa Süper Lig hayali başka bahara kalabilir.