Aydemir’in Akhisar programı kapsamında sonraki durağı Vergi Dairesi oldu. Akhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine yakın zamanda atanan Uğur Taşdemir’e görevinde muvaffakiyetler dileyen Aydemir sonrasında Kırkağaç’a geçti.

Kırkağaç ilçe programı kapsamında ilk olarak Belediyeyi ziyaret eden Aydemir, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Güngör ile birlikte depremde hasar gördüğü için yenisi yapılmakta olan Belediye Hizmet Binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

KIRKAĞAÇ KYK ÖĞRENCİ YURDU’NU ZİYARET ETTİ

Aydemir, sonrasında beraberindeki ekip ile birlikte Kırkağaç KYK Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Yurtta kalan üniversiteli öğrencilerle buluşan Aydemir, öğrencilerin sofralarına misafir oldu, onlarla çay içti. Samimi bir ortamda geçen buluşmada öğrenciler Aydemir’e taleplerini ve beklentilerini aktardı. Öğrencilerin talepleriyle yakından ilgilenen Aydemir, AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere çok önem verdiğini ifade ederek, gençlerin gerek öğrencilik hayatlarında, gerekse iş hayatlarında her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Kırkağaç ziyaretleri sonrası tekrar Akhisar’a dönen Aydemir, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak, teşkilatın çalışmalarını yakından takip etti.

Aydemir, sonrasında Manisa Merkez’de iş insanları Adnan Kaçire ve Serdar Yazan’a taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. Taziye ziyaretleri sonrası Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret eden Aydemir, akabinde Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve beraberindeki heyet ile birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Manisa TSO başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Aydemir, bu ziyaretiyle birlikte Manisa programını tamamladı. Haber Merkezi

 

Editör: Onur Yılmaz