Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yarıda kalan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylara yeniden değinerek "Dün akşam iki kulübün maçında yaşanan hadise sağlıklı birisi bunu yapmaz var burada bir şey" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay ödül töreninde yaptığı konuşmada yarıda kalan Fenebahçe - Beşiktaş derbisine tekrar değindi. Erdoğan "Dün akşam iki kulubün maçında yaşanan hadise sağlıklı birisi bunu yapmaz var burada bir şey" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın derbi ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Dün akşamki maçta yaşadığımız hadise... Hep fair play diye konuşuyoruz. Bakıyoruz korner atışına geliyor bir futbolcu, arkadan çakmaklar, bilmem neler atılmaya başlanıyor. Ya ne oluyor? İçeride bir sıkıntı yok. Gayet güzel seyrettiğimiz bir maç var... Ülkemizin en güzide teknik direktörlerinden biri, başına 5 dikiş atılıyor. Buna hakkınız var mı? Yok. Bir kısmı inanın, kişi kimdir bilmiyorum Allah-u alem alkoliktir. İnanın öyle. Çünkü sağlıklı birisinin bunu yapması mümkün değil, olmaz. Var burada bir şey, burada bir su kaçığı var. Bizim bunu kontrol altına almamız lazım."

Editör: TE Bilişim