14 Eylül Süper Loto sonuçları belli oldu. Her perşembe çekiliş yapılan MPİ süper Loto heyecanı bu akşam daha da fazla oldu. Devirli ikramiye 25 milyon liraya yaklaştı. Peki Süper Loto sonucuna göre büyük ikramiyeyi Isparta Merkez‘den bir kişi bildi. Milli Piyango İdaresi noter huzurunda ve canlı yayında yaptığı çekiliş ile şanslı altı rakam belirlendi.

Süper Loto sonuçları belirlendi, zengin olma hayali kuranlardan biri 25 milyonun sahibi oldu. Isparta’da yaşayan bir vatandaşımıza talih kuşu kondu. 25 milyon lira ile neler alınır? İşte Süper Loto sonuçları ve büyük ikramiye olan 25 milyon ile neler alınır sorusunun yanıtı.

SÜPER LOTO 14 EYLÜL SONUÇLARI (BÜYÜK İKRAMİYE 25 MİLYON)

Perşembe gecelerinin vazgeçilmez oyunu Süper Loto heyecanı katlandı. İkramiyeyi duyanlar öğrenmek için google üzerinde araştırmalara başladı. Sosyal medyada da gündeme oturan ikramiye bekleniyordu ve sonuçlar geldi. İşte MPİ 14 Eylül Süper Loto sonuçları ve kazandıran numaralar;

14 Eylül Süper Loto sonucu: 12, 15, 20, 25, 30, 53

25 MİLYON LİRA

Heyecanla beklenen Süper Loto sonuçları canlı yayında belli oldu. Süper Loto’da büyük ikramiye 25 milyonu buldu. Perşembe günlerinin vazgeçilmez oyunu Süper Loto’da kazandıran numaralar yapılan canlı çekilişle açıklandı. Kuponları başında bekleyen vatandaşlar şanslı rakamları google üzerinde araştırıyor.

Editör: TE Bilişim