Oy kullanma işleminin sonlarına doğru gelinen bu saatlerde vatandaşlar seçim sonuçları kaçta açıklanacak ve sandıklar saat kaçta kapanacak sorularının cevaplarını internette araştırıyorlar. Peki Türkiye'de bugün seçim sandıkları saat kaçta kapanacak oylar saat kaçta açıklanacak? İşte Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen o saatler

24 Haziran seçim heyecanı sürüyor.. Vatandaşların büyük bir bölümü bugün oylarını kullandı ve artık sonuçların açıklanmasını bekliyorlar. Oy kullanan vatandaşlar seçim sonuçlarının saat kaçta açıklanacağını merak ediyorlar. Peki ülke genelinde sandıklar saat kaçta kapanacak ve oy kullanma işlemi saat kaça kadar sürecek?

Seçim süresi YSK tarafından yurt içinde Oy Verme Saatleri Tüm yurtta 08.00 – 17.00 olarak belirlendi. Seçim yasaklarının YSK tarafından kaldırımasının ardından veriler sisteme girmeye başlayacak ve dakika dakika hem Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını hemde milletvekili seçimlerinin sonuçlarını haberimizden takip edebileceksiniz.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından bildirilen resmi seçim yasağı saati 21:00 olarak belirtildi. Eğer seçim yasakları daha erken bir saatte sona ererse seçim sayfamızın veri akışı sağlanmaya başlayacak.

SEÇİM ÖZEL SAYFAMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim