Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde çalışmalar tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sarıgöl ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapalı Otopark ve Pazaryeri Sarıgöl’e çok yakışacak” dedi.

İl genelinde yaptığı hizmetlerle vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin yapımını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçenin önemli bir eksiğini gidermiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.  Yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alanda tasarlanan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesi 2 kat olarak hizmet verecek.   

Yakın Zamanda Sarıgöl’ün Hizmetinde

 Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde vatandaşın ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sarıgöl ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız da modern bir pazaryerine ve otoparka ihtiyaç duyuyordu. Projemizde tüm çalışmalar tamamlandı. Sarıgöllü vatandaşlarımızın hizmetine çok yakın bir zamanda sunulacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim