İZMİR'İN Hatay Semti'nde, kardeşiyle kurduğu turizm şirketinde işler iyi gitmeyince bunalıma girdiği belirtilen 37 yaşındaki Nüket Türkmen, eşi ve 11 aylık bebeği yan odada uyurken tabancayla intihar etti.
Nüket Türkmen, kardeşiyle kurdukları turizm şirketinde işlerinin iyi gitmemesi üzerine psikolojik bunalıma girdi. Bugün saat 05.00 sıralarında Türkiye'nin önde gelen birotobüs firmasının sahibi Önol Karadeveci'nin kızı olduğu belirtilen Nüket Türkmen işadamı eşi Günhan Türkmen ile 11 aylık bebeği uyuduğu sırada mutfağa geçti. Nüket Türkmen, tabancayla bir el başına ateş etti.

Silah sesine uyanan Günhan Türkmen, eşini kanlar içinde bulunca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekiplerince yakındaki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nüket Türkmen, yaşam mücadelesini kaybetti. Evdeki araştırmada ise Nüket Türkmen'in intihar ettiği tabancanın aynı zamanda şirketinde ortağı olan kardeşine ait olduğu belirlendi. Acı olay, Nüket Türkmen'in ailesini üzüntüye boğdu.

Olay memleketi Milas ve Bodrum'da büyük üzüntü yarattı. Duayen işadamı Karadeveci, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Kızım melek gibiydi. Bir süredir depresyona girdiği için ilaç alıyordu. Benim bildiğim hiçbir sıkıntısı, sorunu yoktu. Eşiyle de sorunu yoktu. Çok üzüldük" dedi.
Editör: TE Bilişim