Türkiye genelinde bazı AVM’ler iftarın geç saatlerde olması dolayısıyla şimdiden, bazıları da alışveriş yoğunluğunun yaşandığı Ramazan Bayramına yakın günlerde kapanış saatlerini 24.00’e kadar uzatma kararı aldı.
Ramazan ayında Hacivat-Karagöz oyunundan fasıl dinletisine, semazenden akrobat gösterisine kadar çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği AVM’lerde kapanış saatleri uzatıldı.

“HEM AVM ZİYARETÇİLERİ HEM DE AVM MARKALARI AVANTAJ”
Konuya ilişkin AA muhabirine değerlendirmede bulunan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, son yıllarda ramazan ayının günlerin uzun olduğu yaz aylarına gelmesi ile birlikte birçok AVM'nin kapanış saatlerini uzatma kararı aldığını belirterek, “Bu durum hem AVM ziyaretçileri hem de AVM markaları için bir avantaj. Ramazan ayında gün içinde fazla enerji harcamak istemeyenler AVM'lerimizde hem diledikleri şekilde iftar yapma hem de yemek sonrası geç saatlere kadar rahat bir şekilde alışveriş yapma imkanı buluyor. Buna bir de bayram yaklaştığında yaşanan yoğunluk eklendiğinde gerçekten hem perakendeci hem de ziyaretçiler için işler kolaylaşmış oluyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim